1e dag na de bestraling

Wat je misschien niet verwacht had maar ik heb heerlijk geslapen vannacht. Ik droomde over de cruise. Heel goed dus dat we dat gedaan hebben. Werd fris en fruitig wakker. Natuurlijk wel even uitgeslapen. Na het ontbijt zei ik tegen Adri dat ik even naar kantoor wilde gaan en daarna boodschappen. Op advies van Adri ging ik eerst boodschappen doen. Ik had een hele lijst en aangekomen bij de Jumbo wilde ik mezelf testen of ik alles nog wist. Eerst het karretje volgeladen en toen mijn lijst gecontroleerd. Was maar een ding vergeten. Misschien ben ik wat paranoia maar ik wil zeker weten dat het goed gaat met mijn hersenen. Het blijft spannend de komende weken. Ik hoop ook dat weinig of geen haaruitval heb over de bestralingsbaan die over mijn hoofd ging. Ik verwachtte eigenlijk dat dat alleen vanuit een punt was maar dat is dus niet zo… Na de boodschappen ben ik naar kantoor gegaan en daar ging ook alles prima, ik wist alle wachtwoorden nog… Ik had natuurlijk wel een reden om lekker vroeg te stoppen. Heerlijk.

Ben wel nog steeds als de dood dat ik rare dingen ga doen. Afijn, tot nu toe valt alles mee. Hopelijk blijft dat zo.

1 gedachte op “1e dag na de bestraling

  1. Heb aan je gedacht maandag , fijn dat het achter de rug is ,en je tot nu toe geen last heb van enige uitval .
    Lieve groet van ons beide ,
    Nel en Will

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *