De Datum is bekend.

Van de week werd ik gebeld dat de datum voor het bestralen op 9 maart is gepland. Sorry, zei ik, maar dan zijn mijn man en ik op een cruiseschip, dat was al heel lang gepland….. Haha, wat kan ik toch liegen. Ik ben blij dat we deze cruise besproken hebben, ik ben fris en fruitig als ik weer terug kom. Onze aankomst dag is 19 maart en de nieuwe afspraak is op 20 maart om 10:15 Ik ga proberen er helemaal niet aan te denken en lekker genieten van onze cruise. Om eerlijk te zijn denk ik er wel aan, het is natuurlijk erg spannend. ik krijg op Facebook en WhatsApp veel reacties dat ik zo moedig ben en sterk en dat is lief maar diep in mijn hart ben ik ontzettend bang voor de eventuele nevenschade. Hoe ben ik straks? Hoe voel ik me? Ben ik veranderd? Kan ik alles nog? zucht….

Laten we eerst maar gaan cruisen, daarna zien we wel. Het is niet anders. Op Facebook hou ik bij hoe de cruise verloopt