Lekker op vakantie geweest en de afspraak bij de anesthesist gehad.

15 januari

Inmiddels weer thuis van een heerlijke vakantie in Zwitserland. Het was best druk met z’n tienen maar ontzettend gezellig. Het weer was fantastisch, we hebben iedere dag de zon gezien.
De jaarwisseling hebben we, zoals ieder jaar, weer op ons pleintje gevierd bij de ijsbar en met alle buren. Ik bevreemde mezelf wel door om 0.00 uur emotioneel te worden. Dat ben ik helemaal niet gewend van mezelf. Raar hoor, en stiekem ben ik dan een beetje bang dat het een voorgevoel is. Ook ben ik soms ontzettend moe. Ik baal daarvan en hoop maar dat het verbeelding is, alhoewel ik daar nog nooit last van heb gehad. Laten we maar afwachten. De vakantie was dus ontzettend leuk, iedereen gedroeg zich gezellig en mijn kleindochter Charleigh begon haar eerste stapjes te zetten. Wat een heerlijkheid om te zien hoe die kleine spillebeentjes onzeker maar trots gaan lopen. Ook Lizzie haalde met skiën een bronzen medaille waar ze heel trots op was. En oma natuurlijk ook.

Op 4 januari reden we naar Frankrijk omdat we de volgende dag graag de nieuwjaarsreceptie van de Nederlandse club van de Cote d’Azur mee wilde meemaken. Deze is altijd in het Carlton Hotel te Cannes.

 

 

 

 

 

 

Een prachtige locatie waar de hele hotemetoot van de Côte d’Azur aanwezig is.

Na afloop lunchen op het strand met onze vrienden.Ja, ja, daarvoor rijden we 1100 km om. Je moet maar gek zijn… Via Zwitserland weer naar huis waar we op 8 januari om 0.00 uur arriveerde. Mooi op tijd want op 11 januari heb ik een afspraak met de anesthesist.

Afijn, op 11 januari naar het ziekenhuis voor deze afspraak en tja, wat moet je daar nou van zeggen. Dat het een ontzettende aardige arts was -als het een arts was- maar verder hoor je niet veel nieuws. Behalve dat de operatie natuurlijk onder volledige narcose gaat en indien er geen complicaties zijn ik diezelfde avond weer naar huis mag. Nou, dat hoop ik dan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *