De uitslag bij de gynaecoloog.

Vandaag om 10.00 uur (gelukkig lekker vroeg) had ik een afspraak met dr. Janssen Jansen voor de uitslag van haar vorige onderzoek. Gelukkig goed geslapen en niet wakker gelegen. Om 9.45 aangekomen in het ziekenhuis en tegenwoordig begin je dan met je aan te melden bij de aanmeldzuil en dan zie je hoe laat en waar je afspraak is. Mijn computer gaf te kennen dat ik geen afspraak had. Geeeeen? Hoezo? Ik zou om 10.00 uur bij dr. Janssen mogen komen. Even begin je dan ontzettend te balen want aan de ene kant wil je helemaal geen uitslag, eigenlijk wil je gewoon naar huis en je hoofd onder de dekens steken. Maar aan de andere kant ben je blij dat het toch wel klopt. De afspraak was toch wel goed alleen wist de computer dit niet. Dr. Janssen had vandaag urgentiedienst en zou mij even tussen door te woord staan. Helaas was ze net weggeroepen voor een spoedoperatie dus het was wachten geblazen. Na 1,5 uur toch even vragen of zij al terug was maar helaas. Een andere gynaecologe hoorde dit en zij zei dat ze wel even naar de operatiekamer zou bellen met de vraag of zij mij te woord mocht staan. Oké, graag, dan maar weer naar de wachtkamer. Het duurde best lang en ik was bang dat de uitslag niet goed zou zijn en dat dr. Jansen dit mij zelf mede wilde delen. Gelukkig werd ik na ruime tijd door deze arts geroepen en ik mocht naar binnen. De uitslag was als volgt: Het uitstrijkje was helemaal goed (pap1) en de cellen die uit de baarmoeder waren genomen waren helemaal goed. Het lijkt dus allemaal mee te vallen maar helaas is het toch nog mogelijk dat Ding (de poliep dus) alsnog kwaadaardig is. Plan van aanpak is: 10 januari (ja, ik heb weer even een vakantie tussendoor, haha, ze bekijken het maar) moet ik bij de anesthesist verschijnen en daarna wordt en opname gepland. Tijdens de operatie wordt een gedeelte van Ding afgenomen en bekeken of het kwaadaardig is. Zo ja dan wordt de baarmoeder verwijderd en zo niet dan zal in ieder geval Ding het veld moeten ruimen en wordt de baarmoeder gecuretteerd. Tja, het blijft spannend maar eigenlijk lijkt het best mee. te vallen. Alle uitslagen zijn goed, ik voel me goed, vloei niet en heb geen pijn. We houden het erop dat Ding een goedaardige poliep is. We zien het wel in januari.

In ieder geval ga ik lekker met Adri naar Zwitserland en in januari zien we wel verder.

Volgende week eren berichtje uit Zwitserland met wat sfeerfoto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *