Vandaag 14 december naar de gynaecoloog.

Vandaag mijn afspraak met de gynaecoloog. Ik had een afspraak met dr. Jansssen-Jansen. Toch wel een beetje zenuwachtig, wat zal ze zeggen. Natuurlijk was Adri, mijn grote steun en toeverlaat, mee.  Dr. Janssen was de eerste arts die de cd van Pre-scan wel wilde bekijken. De meeste artsen roepen dat ze hun eigen onderzoek wel doen of zeggen dat ze de cd niet kunnen lezen. Zij gelukkig wel en al snel had ze het juiste beeld gevonden. Ze zag de vleesboompjes en ook het andere “ding” (laten we hem voorlopig maar zo noemen) Deze bleek 7 bij 4 cm te zijn wat volgens mij best wel behoorlijk groot is. Hierna ging zij een echo doen en besloot ze een paar cellen van “ding” te nemen voor onderzoek. Uiteraard ging dit niet zo lekker, eerst werd er een klemmetje op de baarmoedermond gezet en vervolgens nam zij de celletjes af. Ondertussen was ik maar druk aan het praten om me niet op het gevoel te concentreren en dat lukte aardig. Volgens de dr. Janssen kan “ding” ook een grote poliep zijn en dat idee hou ik me gewoon voor. Het wordt sowieso een operatie maar de uitslag bepaald wat voor operatie. Ik heb haar al laten weten dat pas in januari kan omdat ik eerst naar Zwitserland ga voor de kerstvakantie.

Op maandag 17 januari heb ik  de volgende afspraak met dr. Janssen voor de uitslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *