Controle bij de oncoloog.

Vandaag, 6 maart, had ik mijn eerste controle bij de oncoloog. Ik was helemaal niet zenuwachtig want ik voel me perfect. Volgens mij was Adri wel zenuwachtig want net voor ik weg moest deed ik nog even een boodschap. Bij thuiskomst stond Adri al buiten te wachten. Tjonge jonge relax man! Zo’n 20 minuten te vroeg kwamen we in het ziekenhuis en natuurlijk kwam ik niet eerder aan de beurt. Goed, eindelijk was het zo ver en de oncoloog vroeg hoe het met me ging. Nou zei ik: – ik heb prachtige krullen gekregen, ik ben mijn buikvet kwijt geraakt, ik ben van al mijn allergieën af en ik voel me beter als van te voren. Ik kan een chemootje wel aanbevelen…-  Had je dat gezicht van de oncoloog moeten zien! Hij was even verbaasd maar moest toen lachen. Na het lichamelijk onderzoek moest ook hij constateren dat het goed met me gaat. Zelfs de hormoontherapie geeft nagenoeg geen klachten en daar ben ik ook wel heel blij om  want deze moet ik de komende 5 en misschien wel 10 jaar blijven slikken. Ja, het leven lacht me weer toe. Met de familie gaat het ook goed. Jacqueline en Eelco hebben op 5 januari hun 2e dochter gekregen, ze heet Charleigh en het is een schatje.

Vorige week zijn we nog met de hele familie naar Zwitserland geweest behalve Michelle want die moest werken. Het was koud maar we hadden prachtig weer. Lizzie deed mee aan de skirennen (reuzenslalom) en zij won de gouden medaille. Wie weet, wordt dat een olympisch kampioen. Ze begint in ieder geval al goed. Oma was reuze trots.

 

Vorig jaar had ik me een mooie reis in het vooruitzicht gesteld en inmiddels heb ik deze geboekt. We vliegen (businessclass) naar Honolulu en daar blijven we 3 nachten. Honolulu is gelegen op het paradijselijke eiland Oahu. Natuurlijk gaan we daar een bezoek brengen aan Pearl Harbor en Waikiki beach en de Diamond Head vulkaan. Op dag 4 stappen we op een cruiseboot voor een 7 daagse cruise  rond de eilanden van Hawaii. Na deze cruise verblijven we nog een nacht in Honolulu om vervolgens naar Los Angeles te vliegen. Hier verblijven we 3 nachten en wil ik de studio’s van Hollywood bezoeken en een helikopter rondvlucht over Hollywood maken. Verder weet ik het nog niet (mocht iemand nog een leuk idee hebben?) Na al deze fantastische dagen vliegen we (wederom businessclass) weer naar huis.

Verder hebben we nog een heel mooi vooruitzicht: op 8 april vieren wij dat wij dit jaar (op 23 juni) 40 jaar getrouwd zijn plus het heugelijke feit dat Adri op 12 april 75 jaar wordt.

Het leven is mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *