Yes, de laatste chemokuur gehad!

Vorige week woensdag was de dag van de laatste chemo. Wat een heerlijk gevoel was dat.

 

 

Mijn allerlaatste zakje!!!

 

 

 

 

Ik heb daarna weer de gebruikelijke bijwerkingen gehad, vrijdagavond begon het “feestje”. Zaterdag veel pijn en een beroerd gevoel. Zondag ook, alleen een stukje heftiger. Geen van de pijnstillers werkt.  Uit pure wanhoop heb ik zondagmiddag 2 oxycondon genomen (behoort tot de opiopaten) Ik mocht er maar een maar kom op, ben altijd al eigenwijs geweest. Nou, ik wist het, een half uur later lag ik in coma. Heerlijk 3 uurtjes geslapen. Helaas kon ik ’s avonds niet zeggen dat ik opgeknapt was. Goed, maandag weer hetzelfde verhaal en ik nam trouw om de 4 uur zo’n oxycondon hopende dat het beter werd maar helaas. Dinsdag de hele dag zwaar misselijk, volgens mij de bijwerkingen van de pijnstillers. Gelukkig geen pijn meer wel hele zware spieren. Vanaf woensdag voel ik me weer beter alleen ontzettend moe. Ik zal echt wat aan mijn conditie moeten gaan doen. Volgende week maar eens een afspraak maken met de sportschool voor een licht programma. Ook ben ik inmiddels 9 kg afgevallen en dat is echt te veel. In het begin ben je blij dat je dat irritante buikvet kwijt raakt maar nu gaat het echt te ver. Geen spieren meer in je armen. Nee, ik hoop toch zo snel mogelijk weer wat aan te komen. Helaas is mijn mond nog niet hersteld en eten blijft moeilijk. Gisteren had Gerrien heerlijke asperges gekookt met alles erop en eraan. Na 2 asperges had ik al het gevoel vol te zitten en dat is niet normaal. Nog een weekje, 10 dagen dan begint mijn mond te genezen en wetende dat ik geen kuren meer krijg moet dat helemaal goed komen en hoop daarna weer lekker te kunnen eten. Ja, dat is me echt tegen gevallen. Vanaf de eerste kuur last van mijn mond en alleen met een paar hele kleine tussenpozen heb ik al die tijd niet lekker kunnen eten. Goed, de vooruitzichten zijn beter. En het leukste: eind deze maand gaan we lekker met de kinderen naar Egypte. Lekker een weekje zon, warmte, lekker eten en drinken, een beetje zwemmen. Wat wil je nog meer? Ik moet eens op zoek gaan naar een leuke badmuts want met zo’n kaal bolletje rondlopen zie ik niet zitten. Alhoewel ik heel blij ben dat mijn haar alweer begint te groeien maar het zal nog wel even duren voordat het vol genoeg is om zonder pruik te lopen. Wel heb ik bij Alibaba (Chineese webwinkel) 2 korte blonde pruikjes gekocht. Ideaal bij de overgang en lekker van de zomer als het warm is. Ik had al eerder daar een pruik besteld in de boblijn en het is niet te geloven maar de kwaliteit en opbouw is net zo goed als mijn “Nederlandse” pruik en die kostte € 800,00 Die Chineese pruiken kosten niet meer dan € 20,00 per stuk. Voor wie nog eens een pruik nodig heeft….

Op 22 mei heb ik de volgende afspraak met de oncoloog over de nabehandeling met medicijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *