We zijn in Zwitserland.

20161221_152459Heerlijk, we zijn er. Afgelopen zondag vertrokken. Eerst naar Frankfurt om met Hans en Margret daar de kerstmarkt te bezoeken. Toen wij daar net waren dacht ik wel even dat het best link is om met zoveel mensen bij elkaar te zijn. Controle was er helemaal niet, je zag hier en daar een paar politieagenten. Gezellig was het wel en ontzettend mooi vooral door al die vakwerkhuizen er omheen.  ’s Avonds in de buurt van Karlsruhe gegeten en geslapen en de volgende dag naar ons heerlijke chalet in Zwitserland. Tot de 2e kerstdag helemaal geen visite en dat bevalt me wel. We komen helemaal tot rust. Natuurlijk na eerst alles in kerstsfeer gebracht te hebben. Buiten is nog alles groen maar boven op de berg ligt genoeg sneeuw om te gaan skiën. Op dit moment wordt op de eerst kerstdag ook sneeuw in het dal verwacht. Ik hoop het want dat verhoogt wel de kerstsfeer. Misschien gaan we morgen naar boven om alvast een baantje te skiën. Ik ben benieuwd hoe het gaat. Conditioneel heb ik aardig wat ingeleverd en ook heb ik last van mijn schouder door het bestralen. Eerst dacht ik dat het de spierblessure was maar die is helemaal genezen. Het blijkt dat door het bestralen de spieren en pezen kunnen verharden. Ik heb daar dus last van. Soms lukt het gewoon niet om met mijn rechterhand een kop koffie of glas wijn op te tillen. Niet dat ik daardoor minder drink… ik doe het dan gewoon links. haha  Na de vakantie ga ik toch weer aan het sporten (ja Helga) laat me weer een speciaal programma maken en dan zal het zeker weer goed komen. De chemotherapie begint op 11 januari op 11.10 uur maar…

EERST GA IK ONTZETTEND GENIETEN!

1 gedachte op “We zijn in Zwitserland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *