Mag ik even vloeken?

Nee, ik doe het niet want zo ben ik niet maar wat doe ik dan? Kom net bij de chirurg vandaan en de mamaprint is NIET GOED. Dit betekent dat ik, na het bestralen, toch aan de chemotherapie moet.

Ik had dit niet verwacht. Werd vanmorgen wakker met een droom, lach niet, dat mijn gezwel in een kooitje zat en ik dacht, dit is een voorspellende droom. Het gezwel in een kooi wil zeggen dat hij geïsoleerd zit en zich niet kan vermeerderen dus dacht ik, dat wordt een goede uitslag vandaag. Vandaag had ik ook de derde bestraling en wederom ging het perfect. Ik heb nergens last van, ook van het bestralen voel je niets. Ben nog steeds fit en vrolijk al viel de boodschap wel zwaar op mijn dak.

Ik kreeg de uitslag mee naar huis en ik lees net dat als ik geen chemo neem ( ja neem want je moet er zelf over beslissen) ik het volgende risico loop: Binnen 5 jaar 22% op uitzaaiingen en binnen 10 jaar 29 % kan op uitzaaiingen. Genoeg reden dus om maar aan de chemotherapie te gaan. Heb wel meteen gezegd dat ik daar niet aan begin voor half januari 2017. Ik ben klaar met bestralen op 6 december en omstreeks 20 december gaan we naar ons chalet in Zwitserland om kerst en oud en nieuw te vieren. Jacqueline had al toegezegd dat zij met Eelco en Lizzie na de kerst komt en ook Monique heeft al gepland dat zij  met Patrick komt, nu alleen Pierre nog onder druk zetten. Dan kunnen wij in ieder geval met de hele familie oud en nieuw vieren en ik weet nu al, dat wordt een extra fles champagne dit jaar. Waarom?

IK LAAT MIJ NIET KLEIN KRIJGEN

Volgende week donderdag heb ik een afspraak met de oncoloog en dan hoor ik misschien meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *