Het gaat beginnen

Ja hoor, volgende week dinsdag gaat het beginnen. De eerste bestraling. Vanaf dat moment iedere dag, behalve zaterdag en zondag. Totaal 26 keer. Wat mij betreft kan het niet snel genoeg gaan, des te eerder ben ik er van af. Ik ben er nu helemaal klaar voor. Verwacht daar verder geen complicaties en hopelijk is de uitslag van 27 oktober ook goed. We zien wel.

Op dit moment voel ik mij prima, wordt nog steeds lekker verwend. Kreeg gisteren weer een bos bloemen en dan komt er weer een lieve kaart en dan weer een lieve whats-app. Het houdt niet op en ik heb er ontzettend veel gehad. Het gekke is dat ik van mensen waarvan je het niet verwacht bloemen of kaarten krijg maar van bepaalde familieleden heb ik nog niets gehoord. Dit doet wel zeer en probeer het van me af te zetten maar dat valt soms niet mee. Ik wil vanaf nu alleen nog maar denken aan alle familieleden, vrienden en kennissen die met mij meeleven.

Zo, dat heb ik ook weer van mij afgeschreven. Ik moet zeggen dat het schrijven van deze stukjes me echt helpt. Toen ik mij vorige week zo rot voelde na die onderzoeken knapte ik ’s avonds na het schrijven weer helemaal op. En zo is het maar want

WIE SCHRIJFT DIE BLIJFT. (nog heel lang)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *