Alweer een controle.

Ja, alweer een controle, ditmaal weer bij de plastisch chirurg dokter Zandbergen. Adri en ik waren keurig op tijd maar kregen te horen dat zij nog aan de operatietafel stond en dat er bij de eerste hulp nog een spoedgeval zat te wachten. Voor ons zat er dus niet anders op dan maar een kopje koffie te gaan drinken in de hal. Al met al viel het mee want na een half uurtje werd ik al gebeld dat zij weer aanwezig was. Even wachten in haar ontvangstkamer en daar kwam zij binnenstormen met haar wapperende blonde haren. Hebben ze bij de Gelderse Vallei dan alleen maar aantrekkelijke artsen? Ik weet het niet. Misschien heb ik geluk. Later vroeg ik mij af hoe dat gaat bij de opleiding plastische chirurgie zoiets van: doe jij mijn borsten dan doe ik jouw oogleden? Haha, nee hoor, bij dokter Zandbergen ziet het er wel allemaal puur natuur uit. Afijn, het ging dus over mij en ik mocht mijn borst laten zien. Wat mijzelf betreft vind ik dat als ik er naar kijk zonder bril het er best goed uitziet.. Helaas was er gisteren, op het drielandenpunt, een korst afgevallen en daaronder zit een klein smetplekje. Om geen risico te nemen heb ik jammer genoeg weer een antibioticakuur gekregen. Voor de rest zien de wonden er prima uit. Mooi genezen. De pijntjes vallen wel mee maar het blijft gevoelig vanbinnen zitten natuurlijk ook behoorlijke wonden en die zijn vrij hard en dat geeft vaak wat irritatie maar al met al valt het reuze mee.

Helaas kreeg ik vanmorgen nog een telefoontje dat mijn afspraak met dokter de Roos 2 dagen is uitgesteld. Dit wil zeggen dat ik niet op de 25e maar op de 27e uitslag krijg van de mamaprint die moet bepalen of ik wel of geen chemotherapie moet ondergaan. Nog 8 nachtjes slapen dus. Het blijft spannend.

Ondertussen ben ik weer lekker aan het werk. Vooral in Lelystad. Wel grappig, Adri wil nog steeds niet dat ik er alleen heen ga dus ik heb tegenwoordig een privéchauffeur. Ik hoef maar te zeggen dat ik daar afspraken heb en hij gaat weer mee. Lekker hoor. Ik geniet er wel van. Ook gisteren, het was wel een drukke dag. Eerst naar Arnhem daar moesten we wat spullen ophalen. Toen naar Apeldoorn, naar de Sligro en naar de zaak en vervolgens naar Lelystad. Dan merk je dat het ook goed is als je zelf in de zaak aanwezig bent. Ik zag een man en een vrouw aan een van de tafels zitten met een wijntje en ik knoopte een gesprek aan. Bleek dat ze voor de Rabobank een aantal banen wilde reserveren met bittergarnituur. Ze vroegen wie ik was en ik zei dat ik de partymanager was. Vond dat zelf wel leuk klinken. Na het een en ander te hebben doorgenomen werd het volgende besloten: ontvangst met een glaasje prosecco, zoutjes op de tafels en tijdens het bowlen een etagère met warme en koude hapjes. Is toch beter als een bittergarnituur nietwaar. Ja, dat soort zaken vind ik leuk om te doen.

Gisterenavond kwamen Hans en Margret, onze Zwitserse buren, Lelystad bewonderen en zijn we met z’n vieren heerlijk uit eten geweest. Terug naar huis, ik mocht weer niet rijden, alvast een klein dutje gedaan. Vannacht werd ik hondsberoerd, ik denk dat gisteren toch een beetje teveel van het goede was. Och, vandaag wat rustiger aan en lekker thuis zitten werken aan diverse offertes. Gelukkig blijven die binnenkomen.       Ja, ja het leven gaat door…..

en ik geniet van iedere dag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *