Nice

Nice

Potverdorie. Zit je lekker in Zuid Frankrijk (vlakbij Nice) hoor je dat er net een aanslag is gepleegd op de boulevard van Nice. Onze avond was al vreemd want we hebben Pierre en Monique opgehaald bij het vliegveld van Nice. Terwijl wij stonden te wachten werd plotseling het vliegveld ontruimd en moesten wij naar buiten. Monique en Patrick waren net door de douane maar Pierre nog niet. Daar sta je dan buiten, hopend dat Pierre toch ook zo naar buiten mag komen. Gelukkig kwam hij spoedig en wij natuurlijk met een rotvaart naar huis. Zitten we hier aan een wijntje. Ondertussen de een na de andere politie met loeiende sirene langskomend, horen we net dat er een aanslag is geweest in Nice…. Zou dat incident op het vliegveld een afleidingsmanoeuvre zijn geweest. Ik weet het niet maar met ons alles oké.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *